Detailed Notes on iş ayakkabısı ankara

Wiki Article

Gezinme deneyiminizi ve sitemizin işlevselliğini iyileştirmek için tanımlama bilgileri ve diğer benzer teknolojileri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi edinin Çerez Kullanımı.

Sadece uygun fiyatlı değil, aynı zamanda dayanıklı ve standartlara uygun ayakkabılarla güvenliğinizi garanti altına alabilirsiniz. Kategorimizde hem ihtiyaçlarınıza hem de bütçenize hitap eden çeşitli modellerdeki iş güvenliği ve sağlığı ayakkabılarını bulabilirsiniz.

1100 N batmaya dayanıklı Kevlar ara taban, delici cisimlere karşı tam koruma sağlar. Bu metallic içermeyen taban, dayanıklılığını Kevlar teknolojisinden alır ve hem güvenlik hem de hafifliği bir arada sunar.

Sabomar olarak bu yazımızda sizler için bir iş ayakkabısının alabileceği sertifikaları ne anlama geldikleri ile birlikte derledik. 

Koyu renkli ve hızla kirlenebilen yapıda olan ayakkabılar şantiyede çalışan işçiler için uygun değildir. Her türlü riske karşılık olarak ve kullanım kolaylığı açısından şantiye işçi ayakkabılarında bağcık olmamalıdır.

1985 yılında ABD’de kurulan ünlü ayakkabı markası Tommy Hilfiger, kurucusunun advertisementını almıştır. 1993 yılında ilk mağazasını açan ve günümüzde en iyi ayakkabı markaları arasında gösterilen markanın yıllık ortalama 10 milyar dolarlık bir cirosu bulunmaktadır.

"O" standartları, iş ayakkabıları için belirlenmiş olan bir başka kategoridir ve genellikle EN ISO 20347 normalı altında sınıflandırılır.

İşte sizi rahatlığıyla ve diğer kriterleriyle aldığınıza memnun base iş ayakkabısı edecek en iyi iş ayakkabısı markaları

Eğer siz de iş yerinde maksimum güvenlik ve konfor arıyorsanız, Gripper iş ayakkabıları sizin için doğru tercih olabilir. İhtiyaçlarınıza uygun modeli seçerek, hem kendinizi hem de iş arkadaşlarınızı koruma altına alabilirsiniz.

Beden 36Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 37Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 38Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 39Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 40Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 41Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 42Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 43Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 44Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 45Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 46Varyasyon iş ayakkabısı giyemez raporu hangi bölümden alınır tükendi veya kullanılamıyor 47Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 48Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor  

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Ayakkabının ergonomik tasarımı, farklı ayak yapıları için mükemmel bir uyum sağlar ve uzun süreli kullanımda bile rahatsızlık hissi vermez.

iş elbiseleri Tulumlar kolluklar pantolon alev almaz kıyafetler kaynakçı kıyafetleri ceket ve yelekler işçi takımları Lepus iş kıyafetleri parka ve montlar sweatshirt tshirt

İş şartları ve çalışma koşulları ağır olup bu tarz ayakkabılar iş ortamında kullanılmaz. İş ayakkabıları ile rahat, konforlu ayakkabi shoes ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturabilirsiniz.

Report this wiki page